Дизайнерска права колонка за баня Laura Benigni

Дизайнерска права колонка за баня Laura Benigni
Производител: Laura Benigni
Код на артикула: 191014
Наличност: Out Of Stock
252,00лв.
Количество: Добави в количката

Дизайнерската ръка в това предложение колона за баня от Laura Benigni, въплъщава супер стилен завършен вид и практичен, и функцинален дизайн. Отлично решение за екстра пространство за тоалетни аксесоари и принадлежности в две отделения, разделени в съотношение: горно 3/4, долно 1/4. PVC гаранция за влагоустойчивост; soft close механизъм в действие и размери: 300мм – 220мм – 1200мм

Луксозната колонка за баня е дизайнерско решение, вдъхновено и направено от Laura Benigni, е поредното доказателство за високото качество и стандарт, въплътени в стилен външен вид и сто процентова функционалност – характерни за италианските майстори. Продукти за баня вдъхновени от дълговечна естетическа традиция, приведени в съвременна форма, за бъдат оригинални, модерни и автентични.

Заповядайте да се насладите и да изберете, още супер стилни решения за обзавеждане за баня: PVC колона за баня, дизайнерска колона за баня, огледален шкаф за баня, горен шкаф за баня, pvc мебели за баня, PVC шкаф за баня; мебели за баня издържани в различни дизайнерски идеи, за страхотен стилен интериор.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.