Нигер - Устойчив комплект мебели за баня от PVC

Нигер - Устойчив комплект мебели за баня от PVC
Производител: Triano
Код на артикула: Нигер
Наличност: В наличност
1 310,00лв.
Количество: Добави в количката

Комплектът мебели за баня "Нигер" от PVC е перфектното решение за вашия дом. Този комплект включва долен шкаф и огледало, които могат да бъдат закупени отделно.
Огледалото е с LED вградено осветление и Touch screen бутон, което го прави изключително функционално. То има диаметър от 600 мм и ще ви осигури ясна и ярка светлина.
Долният шкаф е с мивка TWB с диаметър от 395 мм. Той разполага с две чекмеджета с плавно затваряне, което гарантира тихо и безпроблемно движение. Размерите на шкафа са 600/470/430 мм, което го прави подходящ за всяка баня.
Комплектът включва и колона с две врати и два стъклени рафта. Тя има размери 250/1200/250 мм и предлага достатъчно пространство за съхранение на вашите принадлежности.
Цената на комплекта е за бял цвят, но мебелите могат да се тонират в цвят по RAL каталог с допълнителна такса от 10% за всеки следващ цвят. Така можете да ги персонализирате според вашите предпочитания и интериор.
Всички мебели от този комплект са изработени от висококачествен PVC материал, който е издръжлив и лесен за почистване. Гаранцията за тях е 36 месеца, което ви дава допълнителна сигурност за качеството им.
Съчетайте стил, функционалност и качество с комплекта мебели за баня "Нигер" от PVC и превърнете вашето хигиенно пространство в уютна и модерна зона.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.