MINI C-2056 - Долен пвц шкаф за баня с умивалник

MINI C-2056 - Долен пвц шкаф за баня с умивалник
Производител: Laura Benigni
Код на артикула: MINI C-2056 D
Наличност: В наличност
390,00лв.
Количество: Добави в количката

MINI C-2056 е долен шкаф за баня, предлаган от производителя Laura Benigni. Този шкаф е изработен от висококачествен ПВЦ материал и предлага изключителна издръжливост и дълготрайност. Размерите на шкафа са 420/250/500, което го прави идеален за по-малки бани или тоалетни.
Шкафът разполага с вратичка с механизъм за soft close, който осигурява плавно и тихо затваряне. Това е особено полезно, когато има деца вкъщи или ако искате да избегнете ненужни шумове. Освен това, шкафът разполага и със страничен рафт, който ви позволява да организирате и съхранявате различни бански принадлежности и аксесоари.
Включен е и умивалник от порцелан, който е изключително издръжлив и лесен за почистване. Той придава елегантност и стил на всяка баня и се съчетава перфектно с дизайна на шкафа.
Laura Benigni е италианска марка, която се отличава с високо качество и модерен дизайн на разумни цени. Колекциите на марката представят най-новите тенденции в бранша и са подходящи за всеки стил на интериор. Този долен шкаф за баня MINI C-2056 е отличен избор за всеки, който търси функционалност, качество и естетика в едно.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.