Етоша - Функционален пвц комплект мебели за баня

Етоша - Функционален пвц комплект мебели за баня
Производител: Triano
Код на артикула: Етоша
Наличност: В наличност
845,00лв.
Количество: Добави в количката

Комплектът мебели за баня Етоша, изработен от висококачествен PVC, предлага функционалност и елегантен дизайн. Този комплект включва долен шкаф с мивка и горен шкаф, които могат да бъдат закупени отделно.
Горният шкаф разполага с огледало с вградено LED осветление, което осигурява ярка и приятна светлина. Той има една врата с плавно затваряне и един стъклен рафт, които предоставят достатъчно пространство за съхранение на всички необходими аксесоари за баня. Размерите на горния шкаф са 530/600/150 мм.
Долният шкаф с мивка е също с една врата с плавно затваряне и предлага удобно пространство за съхранение на тоалетни принадлежности. Размерите на долния шкаф са 550/520/365 мм.
Цената на комплекта е за бял цвят, но мебелите могат да се тонират в цвят по RAL каталог с допълнително заплащане от 10% за всеки следващ цвят. Това позволява на клиентите да персонализират визията на своята баня според своите предпочитания.
Всички мебели за баня Етоша са с гаранция от 36 месеца, което дава допълнителна сигурност за качеството и издръжливостта им.
Съчетавайки практичност, елегантен дизайн и висококачествени материали, комплектът мебели за баня Етоша е идеалното решение за всеки, който търси функционалност и стил в своята баня.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.