Горен ПВЦ шкаф за баня с огледало

Posted by admin 21.06.2022 0 Comment(s)

Чрез монтирането на горен шкаф за баня обикновено се цели по-добра естетика, завършеност и място за съхранение на козметики, принадлежности за коса и баня. Обикновено се съчетава в стила и модела на долния шкаф за баня и колоната за баня.

Защо да монтирате горен ПВЦ шкаф за баня с огледало?

Горният шкаф за баня е допълнение, с което ще спечелите повече място за съхранение и по-добро визуално представяне на мокрото помещение. Независимо на какъв модел се спрете - само огледало с рафт, шкаф с рафт и огледало или огледало с осветление, ще внесете стил и удобство.

 

Горните шкафове за баня се монтират към стената и не заемат никакво пространство от наличното в банята. Те са изключително практични и подходящи дори за най-малкото пространство. Внасят единство, акцент и функционалност, необходими на всяко помещение.

Какъв Горен ПВЦ шкаф за баня с огледало да изберем?

Предложенията на шкафове за баня с огледало могат да бъдат много различни, от гледна точка на модела на самия шкаф и огледалото към него. Като цяло изработката на продукта е от два етапа: проектиране и изработка на шкафчето за баня, а след това разкрояване на огледалото по размера на шкафа и неговата обработка - чрез фасетиране или кантиране.

 

Затова и когато правите поръчка на горен шкаф за баня с огледало, трябва да да изберете огледало с фасет или огледало с кант:

 

  • Огледало с фасет - фасетът представлява едностранно скосяване на ръбовете на материала. Прилага се за стъкла и огледала. Може да се направи единичен или двоен фасет, като целта е да създаде усещане за естествена рамка на огледалото.
  • Огледало с кант - чрез кантирането острите и режещи ръбове по края на огледалото се премахват. Процесът се изпълнява след изрязване на стъклото, с цел обработка, която остава красива и придава завършеност на огледалото. Ръбовете могат да бъдат полирани или матирани.

 

От гледна точка на вида на шкафа за баня и допълненията към него, изборът също е огромен:

 

  • Бихте могли да се спрете на класически бял изчистен горен шкаф за баня;
  • Шкаф с по-атрактивен дизайн - романтичен, модернистичен, бароков, в италиански стил и т.н.
  • Шкаф за баня с огромен избор от нюанси - ПВЦ материалът може да се обработи с полиуретанови бои в желания цвят (розов шкаф за баня, зелен, златист, сребрист, кафяв и др.)
  • Към горния шкаф за баня може да се монтира осветление с лунички или да се издаде козирка с лед лента. Осветлението също има опция да се включва по няколко начина - чрез копче или да се свърже към тока на основното осветление на банята и да светва, когато то се се задейства.
  • При избор на модела на самия шкаф за баня, той може да бъде с допълнителна орнаментика, с дръжки или с пуш отваряне.

 

Стилът е главният фактор, определящ избора на горен шкаф за баня с огледало. Преди да купите продукта или да направите заявка за изработка по поръчка,  разгледайте внимателно и помислете за цялостната визия на вашия дом!